Shkelqim Rakipi @cimi

tregohuni te ndershem me mua


1 tbh   0 Okays   0 comments

C'far mendoni per mua?


You must be logged in your account in order to vote! View results

Tregohuni te ndershem me mua


Country:
500
  

Me interesojne mendimet, pershtypjet e sinqerta te te gjithe atyre qe me njohin, te cilat do te me sherbejne per tu permiresuar dhe per te qene nje shok, mik, bashkeshort, e nje baba i mire.

Shkelqim


Write comment
Joined tbh.me on 25 February 2015
Nothing else to show!

© 2019 tbh.me | Terms of use | About | Contact us