YourLiterary.com @yourliterary Verified user

http://www.yourliterary.com


116 tbh   91 Okays   3 KO   20 comments

What do you think of us?

You must be logged in your account in order to vote! View results

Be honest with us :)


Country:
500
  

Gjalle qenke ti moj nenoshja ime, Gjalle jam dhe une te pershendes,Paqja e mbulofte izben time,Qe nga mbremja ne mengjes


Write comment
Them se duhet te kete ndonje cmim per tia dhene atij ose atyre qe kane pasur idene per ta promovuar faqen. Jeni fantastike. Jeni te papare, si gjithmone, ne ndihmese e paparashikueshme per studentet dhe nxenesit. Super fare!!!! Jeni me te miret!!!! Vertet qe ska si ju!!!!! Gjithnje me te miret!!!!!!!


Write comment
nje faqe e shkelqyer per te shpalosur dijet pertej dyerve te shkolles flm vertet jeni me te miret


Write comment
Ju lumte:)Eshte nje faqe shume e mire dhe fuksionale ;)


Write comment
esht i mrekullueshem.shm faqe e pelqyer dhe shm funksionale ju lumte.


Write comment
esht i mrekullueshem


Write comment
Absolutely honest: Shitty Layout with relatively good content. Recently not working at all. - Ask your programmers to solve your PHP issues cuz the page crashes without displaying any content.


Write comment
πŸ˜Šβ˜ΊπŸ˜€


Write comment
Nice page. It's really cool for ideas :) Thanks for good job!!!!! ^_^


Write comment
Ese rrofte uniteti


Write comment
ju lumttt faqee shummm e miir ii inspironii shummm te rinjee per te punuar


Write comment
© 2017 tbh.me | Terms of use | About | Contact us